Stap 1: Thema kiezen

Bij Snel Website Online kun je kiezen uit 3 mooie thema’s. Of je nu een restaurant hebt, een bouwbedrijf of fotograaf bent – er is voor ieder wat wils. Dat vinden we belangrijk. Neem een kijkje op de voorbeeldwebsites, zodat je de mogelijkheden kent. Ga je met ons in zee (vinden we leuk!), dan kies je een thema en vullen wij die met de door jou aangeleverde content.

Demo 1: Bouwbedrijf Smit-De Vries

Overzichtelijk, strak en modern. Dit thema is erg geschikt om je bedrijf te laten uitblinken. Er is speciale ruimte voor bijvoorbeeld lopende projecten, specialisaties en testimonials. Klanten kunnen door te scrollen in een handomdraai je bedrijf leren kennen.

Demo 2: Restaurant Luciano

Dit thema heeft een aparte pagina om de menukaart te plaatsen, inclusief door jou aangeleverde foto’s waar je van gaat watertanden. Ook een evenementenpagina en nieuwspagina ontbreken niet. Zeer geschikt voor horeca-websites. Klassiek & stijlvol.

Demo 3: Beautysalon Leonie

Zoek je een thema dat geschikt is voor je tandartspraktijk, kapperssalon of meubelwinkel? Via de menubalk van dit template kom je gemakkelijk bij prijzen en behandelingen. Natuurlijk is er ook ruimte om het gezicht achter het bedrijf te laten zien.

Stap 2: Content aanleveren

Wanneer je een thema hebt gekozen voor jouw website, kun je de juiste content bij ons aanleveren. Graag ontvangen wij
de juiste teksten voor de website, eventuele afbeeldingen en de contactgegevens van jouw bedrijf. In onze
upload-omgeving kun je alle materialen heel eenvoudig aanleveren. Per tekst kun je aangeven op welke pagina deze moet komen te staan.

Stap 3:
Persoonlijk advies

Heb je alle informatie aangeleverd, dan gaan wij kijken naar je specifieke wensen. We beoordelen of de content die je hebt aangeleverd, aansluit bij het door jou gekozen template. Ook beoordelen we of het beeld dat je hebt aangeleverd geschikt is voor het gebruik op jouw website. Tot slot nemen we per mail jouw wensen door. Hierin adviseren we je met betrekking tot het thema. We commanderen niet, we overleggen.

Stap 4: Wij gaan aan de slag

We hebben de juiste informatie ontvangen en al jouw wensen inzichtelijk gemaakt. Dat betekent dat we aan de slag kunnen! We vullen het thema voor je met de door jou aangeleverde content. Zijn we klaar, dan koppelen we dit per mail aan je terug. Je ontvangt  een link naar de acceptatie-omgeving, zodat je kunt kijken of je tevreden bent met jouw website.


		

Stap 5:
Oplevering website

Je bent tevreden, dat is fijn! En dus kan de website live. Vijf dagen nadat je de content hebt aangeleverd is je professionele website door iedereen te bewonderen. Je kunt alle pagina’s zelf aanpassen in jouw persoonlijke beheeromgeving. Wij monitoren de website 24/7. We zorgen dat de website werkt en blijft werken. Wel zo handig.

Stap 6: Uitleg beheeromgeving

Wij zorgen voor een kickstart van je website en laten het draaien als een zonnetje. Nadat jouw website online staat, ontvang je van ons een Nederlandse handleiding. Hierin staat alles wat handig is om te weten over de beheeromgeving van je website. In deze beheeromgeving kun je zelf de teksten van de pagina’s aanpassen, afbeeldingen en nog veel meer!

VERSCHIJNT ER AL EEN GLIMLACH OP JE GEZICHT? BESTEL DAN NU JE
PROFESSIONELE WEBSITE. BINNEN 5 DAGEN ONLINE!